Wikken, wegen & een besluit

Helaas heb ik zelf geen ‘bag of tricks’ die mijn laatste dilemma kan oplossen. (Leuk is ie wel hè, deze toffe etui van Studio Stationery vind je hier).  Maar ik heb wel een besluit genomen en dat vond ik helemaal niet zo makkelijk. Zoals een aantal van jullie misschien eerder hebben gelezen of anders gehoord ben ik sinds een week of wat in mijn eentje verantwoordelijk voor Lievelings. Alles is goed, geen drama hoor! Waarschijnlijk gaan jullie er niet eens zoveel van merken.

Maar goed, daardoor moet ik wel keuzes maken die ik liever niet zou maken. Het komt op het volgende neer; De openingstijden van winkel gaan veranderen want Lievelings is(voorlopig) per direct op maandag en dinsdag  gesloten. Ook  ben ik tijdens de koopzondagen (voorlopig) niet meer open.. Ik blijf voorlopig zeggen want ik hoop dat ik toch nog een mogelijkheid vind waardoor ik open kan!

Het is gewoon zo dat ik heel graag in de winkel ben, maar ik heb ook twee kleine meisjes waar ik ook graag bij wil zijn. (Het eeuwige dilemma, zeg maar ;-)). Ik vind het gewoon niet eerlijk voor ze als ik er maar zo weinig voor ze ben. En tja, ook in mijn dag zitten maar 24 uur dus dan moet je knopen doorhakken..

Enfin, je vindt me van woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 17:30 gewoon in de winkel (graag tot daar!) en shoppen via de site kan natuurlijk altijd.