Mijn Lievelingsboeken voor Lievelings

Kijk, voor de echte experts in boeken ga je natuurlijk naar de mooie boekhandels maar ik kon het niet laten een aantal prachtexemplaren in het assortiment van Lievelings op te nemen. Ik hou van mooie illustraties en vind die zogenaamde kinderboeken vaak ook echt heel mooi voor mezelf. Ik blader er graag in. Zoals de boeken: Wild van katten of Haai ahoi.
Niet alleen ben ik een sucker voor mooie illustraties.. ik vind boeken als urban jungle, de hippe vegetarier en wildplukkertjes over planten en plukken en eten ook geweldig. Hé en als ze mij inspireren dan jou misschien ook. Over een poosje hoop ik meer boeken aan het assortiment toe te kunnen voegen zoals Staycation! Daar vind je ons gewoon in terug! (Althans dat zeggen ze :-)) Maar ook boekjes als Mama kwijt komen naar Lievelings toe. Al was het maar vanwege de fijne herinnering die heb van het voorlezen van mijn eigen kleintjes.
Dus kom je boeken tegen in de winkel, reken er dan maar op dat ze een speciale betekenis voor me hebben. Of het nu is dat mijn adem gewoon even stokt vanwege de mooie illustraties, de herinnering van het voorlezen of het feit dat ik ze stiekem zelf ook wil hebben: Ze zijn allemaal mijn lievelings.