Inpakservice

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_custom_heading text=”Inpakservice” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Kunt u niet bij de verjaardag van een dierbare zijn en toch een kadootje willen sturen? Met onze inpakservice wordt het toch nog een feestje!

Hoe werkt het?
Vul bij het afrekenen bij het afleveradres het adres van degene voor wie het pakje bestemd is, deze krijgt dan wel het pakje maar geen factuur toegezonden. Onder het kopje ‘Inpakservice’ kunt u per item een verpakking kiezen en eventueel in het berichtenvak instructies of een tekst voor een begeleidend kaartje plaatsen. Deze printen wij dan op mooi stevig papier en zorgen dat deze mooi bovenin het pakket zit zodat de ontvanger eerst uw berichtje ziet.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image alignment=”center” style=”vc_box_circle” border_color=”grey” img_link_target=”_self” image=”224″ img_link_large=”yes” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Wat zijn de kosten? Geen!

Ik heb speciale wensen, kan dit ook?
Mocht u iets heel speciaals willen, dan kan dit in overleg. Mail ons dan voor u gaat bestellen op info@lieve-lings.nl en we gaan dan samen met u kijken naar de mogelijkheden![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]