Een compleet cadeau!

Er is zoveel gaande bij Lievelings dat het er gewoon niet altijd van komt hier een blogje over te maken. Misschien komt het ook omdat ik het gevoel heb dat ik jullie daar al genoeg over vertel via Facebook en Instagram maar dan merk ik toch dat jullie helemaal niet alles zien en het al helemaal niet vervelend vinden als dat wel zo is. Dus… vandaag… in de blog…..tromgeroffel…….. Een compleet cadeau!

Vaak hoor ik van mensen die cadeautjes zoeken; ‘ja, maar dan wil ik nog iets kleins erbij om het af te maken en dan nog leuk inpakken ofzo’ of ‘misschien ook nog wat voor de moeder en het broertje/zusje, toch?’ en ‘Ik moet nog zien hoe ik daar iets leuks van maak.’ Kortom veel twijfels over het perfecte cadeau. Daarom dacht ik: Waarom alleen losse cadeautjes? Je hoeft toch niet altijd alles maar zelf uit te vinden en thuis in elkaar te knutselen? Dus heb ik nu één en ander aan merken toegevoegd in de winkel waardoor je in een keer je volledige (kraam)mand/ babyshowercadeau/ babyiseenhalfjaarmaarmoetnogopkraamvisite-cadeau in de winkel kan samenstellen. Er blijkt ook veel meer leuk om bij elkaar te doen dan je in eerste instantie verwacht. Enne, niet alles hoeft duur te zijn he.

Dus kom gezellig eens langs en kies uit de leuke rompers, dekentjes, toffe quotes voor op de muur, siroopjes voor mama, de fijnste verzorgingsproducten en nog veel meer leuks je mooie cadeaus.Natuurlijk mag je er ook cadeaubonnen in doen. Kies er een luiertje bij, vul je eigen mandje (of koop een mandje/koffertje in de winkel). Houtvulsel heb ik dan ook voor je en een fijne folie, stickers en lint om je cadeau helemaal af mee in te pakken. En voila: een compleet cadeau!

Ps. De voorraad mandjes in de winkel is beperkt maar ik doe mijn best! Je mag natuurlijk ook je eigen mandje of koffertje meenemen, geen probleem!