Ik ga op vakantie! (Psst… dat betekent korting!)

Misschien heb je het via facebook of instagram al vernomen, maar Lievelings gaat er even tussenuit! Vanaf maandag tot en met woensdag 26 september is Lievelings gesloten! Geen makkelijke beslissing want zoals je wellicht begrijpt: Niet open, geen klanten, geen service etc etc. Maar even opladen is ook gewoon een goed idee dus heb ik een actie bedacht om het ongemak wat te verzachten.

Vanaf nu tot en met woensdag 26 september krijg je 20% korting op alle bestellingen geplaatst in de webshop! Daarvoor moet je de code: benevenweg invullen in het kortingscodevakje. Bij bestellingen boven de 50,- krijg je bovendien ook nog eens je bestelling gratis thuisbezorgd. Dat is best luxe toch? Het enige nadeel is wel dat je bestelling pas donderdag 27 september wordt ingepakt en verzonden. Elk voordeel heb zijn… nou ja, je snapt wel.

Voor mensen die in de buurt van Middelburg wonen of een dagje weg plannen: de winkel is in die periode gesloten met uitzondering van let op: Donderdag 20 september èn dinsdag 25 september van 13:00 tot 17:00. Mijn geweldige hulp Tabitha is er dan om voor de plantjes te zorgen en vindt het gezellig om die middag open te blijven. Bestellingen kan je dan ook bij haar ophalen! Anders ben ik er weer gewoon voor je vanaf donderdag 27 september.