Lievelingsworkshop!

Er gaat geen dag voorbij of ik ben bezig met Lievelings. Hoe kan ik Lievelings nog leuker maken? Hoe kan ik jullie nog blijer maken met wat Lievelings te bieden heeft en ook: met wie zou ik dat dan kunnen doen? Zo ben ik altijd op zoek naar leuke merken die mijn winkel nog net iets specialer kunnen maken (Denk aan Studio Maas, Sietske van der Meij, Tea Netherlands, Annet Scholten en de Purpuz-planner van Clen Verkleij)

Maar ook: wat zou er in de winkel kunnen zijn waardoor je echt even langs moet komen of waardoor je iets moois mee naar huis kan nemen wat je zelf hebt gemaakt of misschien wel speciaal voor jou is gemaakt. Dan kom je natuurlijk al snel op workshops en als je dan ook nog eens Ilse van Studio Ibe tegenkomt die de mooiste en trendy kerstkransen weet te maken, dan is het puzzeltje ineens compleet. Dus: zet een kruis in je agenda voor  donderdagavond 6 december en geef je op voor deze gave workshop. Natuurlijk zorgen wij voor alle materialen, wat lekkers te eten en te drinken en een kleine attentie omdat we het tof vinden dat je meedoet. (Opgeven kan via studioibe@hotmail.com of via Lievelings/ mail/facebook/instagram/binnenlopen) Kosten voor de workshop zijn 45,- en het begint om 19:00. Na afloop ga je naar huis met een mooie kerstkrans voorzien van lichtjes. Is je huis meteen kerstproof 😉

Ik hoop binnenkort nog meer leuke workshops of evenementjes bij Lievelings te kunnen aankondigen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een 5Voet op maat middag, of Sint-knutselmiddag voor de kleintjes, of misschien wel een …. nee wacht laat ik nou niet alles verklappen. Volg me vooral via Instagram of Facebook, daar krijg je als eerste alle informatie.