Lievelings + Liefke Magazine

Soms kom ik producten tegen waar ik meteen helemaal verliefd op raak. Maar dat zijn niet altijd producten waarvan ik verwacht dat iedereen het direct zal omarmen. Ik kies er dan ook lang niet altijd voor deze in te kopen voor de winkel. Maar in dit geval…

Liefke Magazine had ik al een aantal keer voorbij zien komen. Het zag er (online) al uit als een fijn magazine met oog voor detail. En zoveel van die ‘witte rust’ op de pagina’s. De rust die we allemaal wel eens zoeken tussen alle hectiek van onze (eigen) verwachtingen door. Zo fijn nu ik weet dat ik deze rust kan opzoeken wanneer ik dat wil in Liefke Magazine. Liefke Magazine is zoveel en ook zoveel niet. Als je opzoek bent naar sensatie, kleurige advertenties en prikkels dan is Liefke NIET voor jou. Maar wil je meegevoerd worden met de seizoenen, in alle rust nieuwe dingen ontdekken en echt de tijd nemen om je in mooie thema’s te verdiepen. Dan is Liefke Magazine echt WEL wat voor jou.

De gekozen thema’s passen bij de grote vragen in ons leven en geven in alle rust suggesties over hoe je ze kan benaderen of zien. Mooi vind ik dat. Dit is wat ze zelf zeggen over Liefke Magazine: “LIEFKE is ontstaan vanuit de behoefte te verstillen. Stil te staan, echt de tijd te nemen en ruimte leeg te laten. LIEFKE voldoet niet aan een standaard tijdschriftbeeld, maar kiest voor het unieke andere, de schoonheid in het gewone alledaagse.  We kiezen ervoor om niet alles te vullen, maar om ruimte te maken op de bladzijdes en in ons hoofd.

LIEFKE blijft dicht bij huis en gaat niet over grenzen. We richten ons op de verhalen en het werk van onze medelanders. We laten zien wat het betekent om te wonen in ons land. Om te zijn in de Nederlandse natuur. We delen open en eerlijke verhalen met zelfgemaakt puur beeld.

We willen het anders doen in deze snelle en drukke tijd. Rust, eenvoud en natuur zijn daarom onze pijlers. We nodigen je uit meer te voelen en helpen je vertragen. We stimuleren te leven vanuit jouw natuur. We willen graag slow motion zijn. Vertraag je met ons mee?”

LIEFKE magazine is een onafhankelijk magazine,  ze werken zonder de tussenkomst van een uitgever en zonder advertenties. Ik hou ervan. Ik hoop jullie ook.