Gezelligheid bij Lievelings – 24 november

Vorig jaar organiseerden we een kleine Lievelingsmarkt in de winkel, afgelopen augustus vierde ik mijn verjaardag in de winkel en weet je dat ga ik veel vaker doen. Niet alleen mijn verjaardag vieren, maar gewoon gezellige dagen organiseren. Dat kunnen workshops zijn waar je je voor kan opgeven, demonstraties van merken of gezellige dagen en markten. Het zijn dagen waarbij ik leuke acties heb, zorg voor wat lekkers, leuke activiteiten en genoeg hulp om alle cadeautjes in te pakken. De eerste middag hebben we net achter de rug. Petra van 5Voet was er die middag om al jullie persoonlijke wensen om te zetten in de leukste armbanden en kettingen.

De volgende volgt Donderdagavond 6 December. Dan zal Ilse (van Studio Ibe!) een workshop verzorgen om samen met jou een toffe kerstkrans (met verlichting!) te maken. Ps. Er zijn nog een paar plekken, dus geef je snel op. Meer info in een vorig bericht!

Én om de feestmaand December in te luiden is er 24 November een Sintmiddag in Lievelings! De Sintmiddag is echt wel leuk voor jong en oud. (Behalve misschien dan voor de 15-jarige die liever FIFA’t op de playstation…). Wat er zoal te doen is? Om te beginnen heb ik, als hulpsint, een cadeautje voor je bij bestedingen vanaf 10,-, kunnen kinderen een chocoladeletter komen versieren met nog meer lekkers, hebben we een cadeautop 10 voorzien van gedichten (hoe je je daar geen zorgen meer om te maken) en kan je als Sint of Piet op de foto! (Geen zorgen, je hoeft je er niet voor om te kleden!). Natuurlijk ligt de winkel dan vol met leuke (schoen)cadeautjes en kan je alles zelf op het leukst inpakken bij de inpaktafel.

Ik heb er zin in! (En Tabtiha, Joeri en Renske ook. Zij zijn de hulptroepen en hebben zin in een drukke dag ;-)) Kom je ook?