Lievelingspost!

Ik ben zo blij aan te kunnen kondigen dat er afgelopen tijd hard gewerkt is aan een nieuw product. Ik kon dan ook geen beter moment bedenken  dan aan de start van het nieuwe jaar om dit nieuws met jullie te delen. Tromgeroffel!

Met liefde zeg ik:

Nieuw bij Lievelings is Lievelingspost: een brievenbusdoos vól met Lievelingsproducten!

Met Lievelingspost krijg je nu je allerleukste cadeautjes gewoon heel makkelijk thuisgestuurd. De inhoud van de Lievelingspost is geheim maar natuurlijk zit de box boordevol met Lievelingsspulletjes uit de winkel. Denk maar aan mooie kaartjes, tapejes en andere stationery, verzorgingsproducten maar ook thee, diy-projectjes, sieraden en ga zo maar door. Alles is met veel liefde voor je uitgezocht en ingepakt. Een aantal producten die je ontvangt zijn zelfs echt speciaal gekozen voor in de lievelingspost en zal je niet terugvinden in de webshop of de winkel.

Natuurlijk wordt alles leuk ingepakt zodat het een echt feest is om uit te pakken. Zo is het ook een superleuk cadeau om direct naar je moeder, vriendin, buurvrouw, nicht, oma op te sturen. Dat is allemaal makkelijk te regelen. Als jij je boodschap er in de bestelnotities bijzet, dan doe ik er namens jou ook nog een leuk kaartje bij.

De eerste box is verzonden op 21 maart, maar de volgende is alweer in ontwikkeling!

De boxen worden op 1 moment verzonden en zijn nadien los te bestellen (zolang de voorraad strekt). De volgende Lievelingspost wordt op 9 mei verzonden zodat jij (of misschien jouw liefste vriendin/moeder/buurvrouw etc) rond moederdag iets leuks uit te pakken hebt! Bestel je ‘m voor iemand anders? Je (schoon)moeder, een wensmoeder of misschien een aanstaande moeder: zet dat er in de notities bij. Dan zorg ik dat de lievelingspost past bij de situatie!

Lievelingspost kost 19,99 en de verzendkosten bedragen 3,95 (maar afhalen in de winkel vanaf 21 maart mag natuurlijk ook!). En maak je geen zorgen; natuurlijk matcht de waarde van je box minimaal aan de kosten van de lievelingspost. Let op! Lievelingspost is alleen online te bestellen!

Nieuwsgierig geworden? Bestel dan nu met de code: ikhouvanlievelingspost en ontvang 2,50 korting! klik HIER! 😉