Droogbloemen!

UPDATE: Deze kransen zijn niet meer te bestellen. Wel heb ik vaak andere mooie droogbloemproducten in de winkel (en dan meestal ook online).

Zo mooi! De nieuwste trend in bloemen en planten heeft ook de winkel bereikt. Ik zat er al een tijdje naar te kijken: droogbloemen. Prachtig maar natuurlijk niet alle. En niet altijd. Toen werd ik geattendeerd op het werk van Ilse van Es. Deze Middelburgse maakt hele mooie kransen met droogbloemen. Niet alleen maakt ze de kransen zelf, ze kweekt ook het grootste gedeelte van de bloemen zelf en laat ze vervolgens drogen. Door al haar ervaring weet ze precies welke bloemen geschikt zijn en welke niet. En dat resulteert dus in de mooiste kransen. Zo tof dat deze vanaf nu dan ook te koop zijn bij Lievelings!

Bestellen van kransen kan maar ik kan ze helaas niet verzenden. Ik kan niet garanderen dat de kransen die reis zouden overleven. Maar zoals gezegd: je kan ze dus wel bestellen en afhalen in de winkel. Je kan kiezen uit verschillende formaten ring, plaatsing op de krans en natuurlijk de kleuren.

Hier komt het op neer:
Een krans van ø25cm is: halfrond: 15,- en vol 20,-
Een krans van ø30cm is: halfrond: 20,- en vol 25,-
Een krans van ø40cm is: halfrond: 25,- en vol 30,-

Op de foto zie je vast wel het verschil tussen halfrond gevuld en vol. En je ziet wat voorbeelden van hoe de krans eruit kan komen te zien. Stuur gerust een berichtje via insta, facebook of mail voor meer informatie of misschien wel om te bestellen.