Over jullie en Lievelingspost!

Wow, das even schrikken. Ik zie dat het al tijden geleden is dat ik een berichtje schreef voor de website! Een goed teken misschien want: lekker bezig!

Vandaag is de derde lievelingspost verzonden en daar wil ik het graag met jullie over hebben. Wat ik vooral wil is ‘DANK JE!’ zeggen. Dankzij jullie positieve reacties en bestellingen durf ik langzaam te geloven dat ik iets waardevols toevoeg aan de wereld. Klinkt een beetje dramatisch maar met Lievelings wil ik positiviteit en een beetje liefde de wereld in brengen en dankzij lievelingspost lukt dat nu nog beter!

Jullie berichten aan elkaar, de lieve dingen die jullie tegen elkaar te zeggen helpt me weer realiseren dat we allemaal ons stinkende best doen om er iets moois van te maken. Soms gaat dat vanzelf maar andere keren is dat juist niet zo vanzelfsprekend. Ik vind het geweldig dat jullie mij voor die momenten weten te vinden. Dus nogmaals ‘DANK JE!’. Het is gewoon bijzonder om te zien dat jullie lievelingspost graag en zonder bijbedoelingen cadeau geven om ‘m vervolgens de keer erna van iemand anders weer terug te krijgen. Wie geeft, die krijgt. Dat blijkt maar weer.

Mooi joh.

Ps. De vierde lievelingspost is alweer in ontwikkeling. Het thema deze keer: And all is good… Een doosje vol positieve dingen voor jou en de wereld. Bestellen kan dus nu al! (En voor de snelle bestellers weer met 2,50 korting met code: ikhouvanlievelingspost. Geldig t/m 5 augustus)