Een nieuwe site & goede voornemens

Het is alweer even geleden dat ik hier een berichtje plaatste. Dat heeft met een hele hoop te maken maar zeker niet omdat er niets te melden zou zijn.

Om te beginnen is de website opgefrist. Zelf vind ik het mooi geworden. Jullie ook? (Laat het weten! Dat is altijd fijn!). Aan de voorwaarden is verder niets veranderd hoor. Omdat verzendkosten voor niemand leuk zijn, zoek ik altijd de beste methode bij je bestelling. Alles heeft te maken met of het door de brievenbus past, hoe zwaar het is. Wel wil ik jullie bestellingen graag bij je thuis afleveren, daarom heb ik (nog) geen keuze voor pick-uppoints. Dat kan je natuurlijk wel in een berichtje altijd aangeven! Een pakket verzenden binnen Nederland is altijd 5,- ongeacht voor welke vervoerder ik kies. Natuurlijk probeer ik je pakket zo snel mogelijk bij je te krijgen.

Woon je in de buurt? Dan kan je je bestelling ook altijd tijdens winkeltijden komen ophalen. Dan zorg ik ervoor dat het voor je klaarstaat. Zet je het erbij als het om een cadeautje gaat? Dan pak ik het meteen leuk voor je in. Dat geldt natuurlijk ook voor bestellingen die ik naar je opstuur.

Dit voor nu, maar snel meer!