Mooi Cadeau – Hét (Niet) Moederdagpakket!

Nog even en dan is het alweer Moederdag (8 mei niet vergeten ;-)). Niet voor iedereen een topdag maar lief zijn voor jezelf of een ander kan nooit kwaad. En daarom stel ik weer een cadeaupakket samen. Het is een cadeaupakket voor mooie, fijne en lieve cadeautjes in een doos precies op tijd voor Moederdag. Maar zonder ‘lieve moeder, mama jij bent de beste’ etc – teksten. Omdat het nou eenmaal niet voor iedereen een fijne dag is.

Een perfect cadeau als je het mij vraagt. Wil jij zo’n box cadeau doen? Dat kan! Als jij bij het afrekenen in de notities een boodschap schrijft, dan zet ik het op een kaartje. Dat geeft nog meer betekenis aan jouw cadeau. Wil jij iemand een hart onder de riem steken, jezelf een fijn cadeau doen of gewoon heel erg vieren dat het wel moederdag is; het kan er allemaal op. In het pakket vind je wat lekkers, wat voor in huis en wat liefs. En dat natuurlijk in meervoud.

Tot dinsdag 19 april bestel je Lievelingspost – Het cadeaupakket met korting als je gebruik maakt van de code: lievelingspakket

Meteen bestellen? Klik dan hier!