Hier is de Adventkalender! Oh nee, al Op! Of toch niet?

Oh wauw! Na een aantal vragen kwam vorige week de Adventkalender voor 2022 online en nu is ie al zo goed als uitverkocht! Wááát! Ik had dit nooit durven verwachten maar wat gaaf dat zoveel van jullie al klaar zaten om de Adventkalender meteen te bestellen. Maar wat nu? Het is zo ontzettend veel werk dus durf ik het aan om er nog meer toe te voegen? Het is een lastige keuze hoor met allerlei (praktische) bezwaren. (Wat het niet makkelijk maakt is dat ik ook nog een lievelingspost – Kerst erbij wil doen, want ja dat is ook zo leuk… :-D)

Maar goed, jij wilt natuurlijk helemaal niet weten waarom wel of waarom niet. Belangrijk is het antwoord op de vraag. Dus hier komt ie.. Yes! Er is nog extra voorraad toegevoegd! Nog 1 keertje dan. Je vindt ze hier: En wat je moet weten: het zou kunnen dat de inhoud ietsjepietsje afwijkt van de eerste lading. Dat heeft alles te maken met het inkopen van de items.
En die lievelingspost? Ja, die komt er ook en die is vanaf nu te bestellen (kijk maar eens hier). Niet al te veel want ook dat is best een klusje. We gaan er een mooie December van maken! Ook niet onbelangrijk: net als voorgaande jaren zou het kunnen zijn dat je een aantal items zowel in de lievelingspost als de Adventkalender tegenkomt.

Nu alvast: heel erg bedankt voor je vertrouwen!