Echt op, maar ik heb misschien nog iets leuks!

Uitverkocht! Ook na de toevoeging van een hele lading extra Adventkalenders ging het hard! (Dank daarvoor!!) maar nu dus echt: De Adventkalender 2022 is helemaal uitverkocht. En omdat het al een hele uitdaging wordt, kunnen er echt geen extra meer gemaakt worden. Ik vind het wel heel jammer voor wie net te laat was dus na verschillende berichtjes keek ik eens in de agenda en dacht: waarom ook eigenlijk niet? Vooruit! Laten we het doen! Dus…

Ook dit jaar is er Lievelingspost – Hét Kerstpakket! Een lievelingspost maar dan een maatje groter dus een pakket vol leuke lievelingscadeautjes. Het zijn cadeautjes die je goed kan gebruiken tijdens en rond de kerstperiode. Dat is alles wat ik erover kan zeggen ;-). Natuurlijk worden alle cadeautjes met liefde en zorg apart ingepakt. Wil je meer weten? Kijk dan hier!

Is Hét Kerstpakket een maatje te groot voor je? Geen nood! Ook dit jaar is er een lievelingspost (brievenbusversie) met het thema Kerst verkrijgbaar. Ook deze is al te bestellen en als je het echt graag wilt dan adviseer ik je niet al te lang te wachten want deze twee versies worden in een beperkte oplage samengesteld. (Oh en als je snel bestelt kan je nog gebruikmaken van de actieprijs. Ook niet verkeerd ;-))

Bedankt voor jullie vertrouwen! Veel liefs