Openingstijden & een nieuw pakket!

Das even schakelen maar ik heb het bedacht hoor! Het is helemaal niet zo moeilijk eigenlijk:

Bestellen worden zo snel mogelijk verstuurd maar houd rekening met extra drukte bij de vervoerders. Heb je vaak problemen met een bepaalde vervoerder geef dat dan door. Het kan lokaal zo verschillen maar ik kan er vaak wel rekening mee houden!

Bestellen via de webshop kan dus altijd. Ook als je je bestelling wilt afhalen. Kies dan voor afhalen in de winkel. Ik ben in de week voor kerst in ieder geval elke dag van 10 tot 13 uur in de winkel aanwezig. Je kan dan je bestelling gewoon ophalen zonder dat extra met me af te spreken.

Heb je iets op de foto gezien dat niet in de webshop te vinden is (dat kan namelijk goed) stuur me dan een berichtje via instagram, facebook of email (info@lieve-lings.nl). Dan komen we er vast wel uit!

En dan ooooook nog dit! Na jullie fijne, lieve en mooie reacties op Lievelingspost – Hét Kerstpakket! Heb ik besloten een fijn en liefdevol doosje samen te stellen voor Valentijnsdag. Het wordt een mooi doosje met lieve cadeautjes en is perfect om jezelf cadeau te doen maar ook is ie leuk voor je lief, zus of vriendin. Als je snel beslist, bestel je met korting als je gebruik maakt van de kortingscode: lievelingsvalentijn

Ondertussen denk ik aan jullie en wens ik jullie een goede lockdown maar veel mooiere kerstdagen en een prachtig 2022.