Zomernieuws!

Het eerste half jaar van 2015 zit er al weer op! Zo ook de eerste maanden van onze winkel Lievelings. Wat is er eigenlijk veel gebeurd en wat is het leuk allemaal. Ondertussen gaan we lekker verder en hebben we voor de tweede helft van het jaar ook mooie plannen.

Terwijl buiten de zon erg zijn best doet en alles een tandje langzamer gaat speuren wij verder naar leuke spulletjes. En wat hebben we weer veel leuks gevonden! Binnenkort vind je bij Lievelings nog meer leuks van a Little Lovely Company. Ze komen met hele leuke ijscolampen (in drie verschillende kleuren!), maar ook verwachten we geweldige lightboxen van dit merk. Met bijgeleverde letters maak je zelf de leukste teksten. A little lovely company heeft ook hele lieve en stoere symbolen voor deze lightboxen.

Natuurlijk hebben we in de winkel nog steeds de leuke Little Lovely Company- (glow in de dark)kussens, kaarten, ballonnen en (de originele) woordbanners (in zwart, wit en pastel!)

Binnenkort bij Lievelings:

  • ijscolamp in kleuren wit, roze, blauw (afmeting 11×14 cm  14,95)
  • lightbox met letters in formaat A4 (39,95) en A5 (22,95)
  • set van 85 symbolen en cijfers voor lightbox (9,95)

Interesse of vragen? Stuur een mailtje naar info@lieve-lings.nl en we laten je het meteen weten als ze binnen zijn! Ons een berichtje sturen via facebook of instagram kan natuurlijk ook!

Fijne zomer!