Proost! Op alle vaders!

We hopen dat alle moeders een hele fijne moederdag hebben gehad. En zondag 21 juni is het natuurlijk de beurt aan de vaders! Maar wat geef je zo’n man die eigenlijk alles al heeft?

Wij hebben in de winkel een aantal hele leuke en originele vaderdag/heren-items! Wat denk je van een doe-het-zelf likeurtje? Met onze Pineut, een fles gevuld met fijne ingrediënten om een goede neut te maken, kun je hem vast verrassen! Vul de fles met de benodigdheden, geef het een beetje liefde en na een aantal weken is het klaar. Wees gerust, op het kaartje aan de fles staat precies wat er nodig is om een sublieme likeur te maken!

Naast de likeur hebben we ook nog superleuke mondharmonica’s. Perfect voor een gezellige zomeravond! Of zo’n handig bandenplaksetje voor de handige vader die je altijd zo goed helpt als je band lek is? En een doosje pleisters voor de iets minder handige vader?

Niet helemaal wat je bedoelt? In onze winkel in Middelburg hebben we nog veel meer leuks verzameld.

Mocht je nou op zoek zijn naar een leuk knutselcadeau dan raden wij je aan eens een kijkje te nemen op onze speciale vaderdag-Pinterest-pagina. Hier vind je allerlei leuke, niet al te moeilijke doe-het-zelf ideeën.