Over zomer en koopjes

Of het regent of de zon nu schijnt; de zomer is sowieso in volle gang en dat merken we in de winkel heel goed. We krijgen weer mooi de kans om aan onze talenkennis te werken en daarin vinden we volop uitdaging! šŸ˜‰
We mogen onze dagen vullen met het ontmoetenĀ van vrolijke mensen, het inpakken van leuke cadeautjes en het steeds weer mogen bestellen van leuke en nieuwe (seizoens)producten (hoera!).

De zomer brengt meer goed nieuws met zich mee; A little lovely company heeft een aantal producten uit haar collectie blijvend in prijs verlaagd!

De superleuke en schattige wolkenlamp kost nu geen 95,- meer maar is nu 66,50!
De toffe houten poster lightbox kost nu geen 65,- meer maar is nu 49,-. Van ons krijg je daar ook nog eens een setje posters bij! (oeps.. dat ging snel, binnenkort weer op voorraad!)
En onze allergrootste lightbox; de XXL is nu geen 85,- meer maar nu afgeprijsd naar 77,50. Bij deze lightbox krijg je er maar liefst 124 letters (inclusiefĀ een paar symbolen) bij. Dat is nodig ook want met zijnĀ 60cm breedte en 30cm hoogte kan je er een hoop tekst op kwijt!

Natuurlijk kan je ook altijd bij ons binnenstappen voor een lekker N’ice ijsje, onze andere A little lovely company-producten, onze woonaccessoires, Serax-lievelingen, vintage meubelen en veel meer anders moois (bijvoorbeeld onze veel te mooie kanderlaren van Jansen+co).