Herfst en Nieuw!

Het is even geleden dat we van ons lieten horen op de site maar dat betekent niet dat we hebben stilgezeten! We genieten nog na van een prachtige zomer en bereiden ons voor op de winter en het cadeauseizoen ;-). Dat betekent dus dat we veeeeel nieuws in de winkel hebben of gaan krijgen! Natuurlijk kun je al deze producten ook online vinden.

Nieuwsgierig? We hebben sinds enkele weken de ‘Noodoll”familie in de winkel. Superlieve, zachte monsterknuffels met leuke details en met zorg gemaakt. Ook onze Brikkonsets zijn uitgebreid. Er is een hele stoere Raket/Ruimteschip-basis aan de sets toegevoegd. Een perfect cadeau wat ons betreft. Liever iets avontuurlijks maar dan rustig op de bank? Wij hebben de geweldige boeken uit het Avonturenlaboratorium van Circus Patz in de winkel.

Maar wacht, er is nog veeel meer ;-). We hebben op dit moment het meest uitgebreide assortiment Sonny Angels op voorraad. Inclusief de Special Halloween 2016 editie waarbij je kans maakt op 1 van de 2 specials die verstopt zitten in de sets! Kijkend naar volgend jaar hebben we ook de geweldige agenda’s van Tinne en Mia, maar ook de mooie jaarplanners van Pillah.

En dan natuurlijk ook nog onze nieuwste Lievelings… De prachtig handgemaakte tassen en portemonnees van Keecie. Het was niet makkelijk om een selectie te maken uit deze verschrikkelijk mooie collectie maar we hebben ons best gedaan en zijn superblij met de items in onze winkel!

Eigenlijk is er nog veel meer wat we zouden willen laten zien, maar dat kan nou eenmaal niet. Het is gewoon te veel om op te noemen!