VERHUIZEN!

UPDATE 1: Zaterdag 10 april is de laatste dag dat de winkel aan de Londensekaai open is. Bestellen via de webshop kan, maar kan pas of na 21 april opgehaald worden in de nieuwe winkel of wordt pas na 21 april verzonden! Alle bestellingen ontvangen van mij een cadeautje voor het wachten (muv lievelingspost)

Ha! LET’S MOVE is niet toevallig het thema van de eerst komende lievelingspost. Want: LIEVELINGS GAAT VERHUIZEN! En ook al snel ook. Nog voor het eind van deze maand (21 april hoop ik) heb ik alle spullen ingepakt en heb ik de winkel geopend aan de KORTE GEERE 11. Ik blijf gewoon in het gezellige Middelburg alleen niet meer ‘op dat hoekje’ maar in een heel leuk straatje. (Vlakbij het Koffiepand en Luuks Brood en Patisserie, hoera!)

Nog maar deze week werd de huur van het nieuwe plekje definitief maar als je hoofd er eenmaal zit dan kan het snel gaan…. Ik zal jullie via dit bericht op de hoogte houden van de openingstijden en/of consequenties voor webbestellingen. Vooralsnog gaat dat namelijk allemaal gewoon door. De winkel aan de londensekaai zal ik zo lang mogelijk proberen open te houden, dus laat het alsjeblieft weten als je nog wilt komen shoppen. Daarna gaat de winkel eventjes dicht.

Spannnnneeennnnnd! Meer nieuws lees je later hier!