Handige informatie over openingstijden!

Oh oh! Lievelings gaat verhuizen en daarom is de winkel aan de Londensekaai vanaf 11 april gesloten. Ik hoop de 21e weer te openen aan de Korte Geere 11. Ook in Middelburg dus! Wil je tussendoor iets bestellen en afhalen, neem dan contact met me op via instagram of facebook. Bellen mag maar door alles wat er moet gebeuren ben ik misschien niet heel makkelijk bereikbaar.

 

Winkelen kan weer een beetje maar daar zitten wel allerlei regeltjes aan. Ik zal hier opschrijven wat kan:

Bestellen via de webshop kan altijd. Verzenden is ook geen probleem. Wil je je bestelling in de winkel ophalen, dan kan dat. Afhalen kan altijd op donderdag en zaterdag de hele dag. (uitzonderingen daargelaten maar dat zal ik dan zeker op instagram en facebook melden) Als je verder niet meer hoeft te winkelen, hoef je voor afhalen geen afspraak te maken. Al is het voor mij wel handig om te weten of je van plan bent om te komen. Dat kan je in de notities bij je bestelling noteren.Wil je je bestelling op een andere dag halen? Informeer dan eerst even of ik dan in de winkel ben. (De kinderen vliegen van school naar huis, quarantaine of niet en dan moet ik me natuurlijk ook aan de regels houden).

Wil je een afspraak maken om te komen winkelen? Dat kan ook! Stuur me dan een berichtje via de mail, instagram of facebook. (Liever niet via whatsapp want dat werkt bij mij niet zo lekker). Ik plan afspraken graag ruim in zodat je alle tijd hebt om een beetje door de winkel te struinen. (Zeker een half uur). Je kan een afspraak maken voor jezelf en 1 iemand anders erbij.

Op zich kunnen afspraken gemaakt worden van maandag tot en met zaterdag.

Je kunt ’s ochtends natuurlijk altijd informeren of er die dag nog ruimte is in de agenda.

Natuurlijk hangt eea af van de steeds veranderende regels van het kabinet. Toch hoop ik jullie snel weer in de winkel te zien!