We hebben een datum!

Wauw, superveel en superleuke reacties op ons uitbreidingsnieuws! Bedankt daarvoor! In de tussentijd zitten we niet stil. We zijn druk bezig om de nieuwe ruimte vorm te geven en nieuwe spullen te shoppen. Een aantal van die nieuwe producten hebben jullie al kunnen zien in de winkel zoals onze heerlijk smakelijke N’Ice fruitijsjes voor prachtig weer en prachtige paraplu’s voor minder weer. Sommige dingen gaan zo hard dat we uitverkocht raken. Geen nood; in de tussentijd blijven we speuren naar leuke merken, samenwerkingen en producten. We hebben nog veel leuks op stapel staan!

Maar nu…. wanneer dan…..? tromgeroffel…….

We openen onze nieuwe ruimte op zaterdag 25 juni! We gaan er een feestelijke dag van maken, dus we hopen dat jullie dan allemaal een kijkje komen nemen!

Vind je dat te lang wachten? Tot die tijd hebben we een leuke online actie namelijk 10% korting op alle bestellingen! Gebruik hiervoor de code: duurthetnoglang (Afhalen in de winkel kan! Verzenden natuurlijk ook! Wij sturen alle bestellingen boven 65,- gratis naar je op!)