Oh Paris, Je t’aime!

Na een paar dagen Parijs zijn we weer terug! We hebben een aantal toffe dingen gespot tijdens ons bezoek aan de beurs Maison et Objet in Parijs. We hebben gezien dat mooie planten voorlopig deel uit blijven maken van ons interieur (Monstera Yeah!), Neon lights overal op zullen duiken (We love them!) en pastel en monochrome nog lekker mag.  Omdat wij daar ook heel blij van worden hebben we meteen het grootste gedeelte van de nieuwste collectie van Studio Stationery besteld. Ze hebben  er nieuwe, superleuke en lieve kaarten bij in fijne kleurtjes en tof zwart/wit.

Bij A Little lovely company hebben we het grootste gedeelte van hun nieuwe collectie gezien. Ook zo leuk! Wij beginnen met de komst van een aantal leuke ijsjeskussentjes en eindelijk ook de ijsjes-lampjesslinger! De wolken-lampjesslinger komen weer terug op voorraad en voor de rest….. zullen jullie moeten wachten tot maart/april….. (jammer hè, vinden wij ook.)

Natuurlijk hebben we nog veel meer gezien, maar hoe we dat terug laten komen in de winkel, weten we nog niet helemaal. (Keuzes, keuzes, keuzes)

Op een roze wolk zijn we teruggedreven naar onze eigen Lievelings en omdat Valentijnsdag al om de hoek kijkt hebben we de grote tafel in de winkel met veel liefde en de leukste cadeautjes overgoten. Die cadeautjes vind je natuurlijk ook in onze webshop. In de categorie Valentijn vind je alles overzichtelijk op een rij.