Dag Zomer! Hallo Herfst!

Met de eerste herfststorm in aantocht lijkt de zomer nu wel echt achter ons. En wát voor zomer was het! Wij hebben volop genoten van de drukke dagen. Hier in Middelburg weten de toeristen de weg wel. We hebben weer goed aan ons Duits, Frans en Engels kunnen werken. Oef! Niet altijd even makkelijk, maar iedereen is op vakantie en in een goed humeur dus dan komt het altijd wel goed.

De zomer is wat ons betreft voorbij gevlógen! Bij jullie ook? We hebben dan ook veel te vertellen. Wie ons volgt (vinden we leuk!) via instagram of via facebook heeft al een en ander voorbij kunnen zien komen. Maar ook hier willen we je de komende tijd weer helemaal bijpraten.

Hè lekker. Zo nu eerst een bedje in elkaar schroeven voor de nieuwe collectie van A little Lovely company. Heb je hun nieuwe dekbedovertrekken al gezien? We <3 them!

O en die geweldige walvisser? Dat is een kaart van Sietske van der Meij. Ze maakt prachtige illustraties, zet ze op kaart en verkoopt ze bij (oa) ons. Ze heeft er nog veel meer. Natuurlijk vind je ze ook in shop, kijk maar hier.