Wat leuk dat je er bent (en dit ben ik)!

Hallo! Wat leuk dat je er bent. Zoals je misschien al hebt gezien vind je op deze pagina een aantal berichten. Ik post hier met enige (on)regelmaat  een berichtje over nieuwe producten of andere handige informatie. Maar ik heb nooit eerder een berichtje gemaakt om mezelf voor te stellen. Gek eigenlijk.

Ik ben Emma en Lievelings is mijn webshop en ook mijn winkel in het centrum van Middelburg.  In mijn winkel verkoop ik, de naam zegt het al, al mijn lievelingsitems waarvan ik hoop dat jij deze mening met me deelt. Mijn lievelingssocial medium is Instagram maar post ook op facebook. Op Tiktok voel ik me een oma (maar me volgen mag natuurlijk) en met reels heb ik nog wat moeite. Maar ik doe mijn best en als zo’n filmpje lukt ben ik ook weer heel blij. De meeste producten in de winkel vind je ook in de webshop maar omdat ik alles (grotendeels) alleen doe, loop ik wel eens achter. Want naast het werken in de winkel, de administratie, bestellingen inpakken, social media dingen doen, webshop vullen en nieuwe items inkopen ben ik ook hoofdinpakker en samensteller van Lievelingspost. Een (ongeveer) 6 wekelijks verrassingsdoosje, gevuld met kleine cadeautjes. (Hier vind je meer informatie!)

Thuis doe ik graag niet zo veel ;-). Lekker een beetje lezen, film kijken, stukkie fietsen (maar niet hard of ver en alleen met mooi weer). Verder ben ik een groot voorstander van cadeautjes voor jezelf en dat vind ik vaak in iets van keramiek of voor aan de muur.  We gaan graag met het gezin (twee dochters) een dagje op stap. Verder hou ik niet van koken maar mijn lief gelukkig wel.